Saturday, April 16, 2011

Bermula disini

Mengapa sejak hendak exam ini tiba-tiba mula bersentimental...::Huhu~
Macam orang bercintalah pulak..=) Tapi korang jangan salah faham pulak ye.....:::
Sebenarnya tiba-tiba rinduw kenangan dolo-dolo. Sebelum intu m0h le kita dengar lagu sentimental ini.............:::
Moga-moga lebih bersentimental pulak lagi =)
Kenangan yang tak boleh aku lupakan..............................::::Walaupun bilangan sedikit dan dikelilingi jejaka-jejaka malaya terpinggir. Lepas tu suka mencetuskan perang dunia yang entah keberapa tetapi kitaorang still hepi =)


Bersama guru kelas kitaorang cikgu Rohana. Semua takut dengan dia sebab dia garang macam harimau =). Tetapi kitaorang still sayang dia.


Bajet kamcing lalaalala~


Hanan cita-cita nak jadi ultraman...:: Hehehe~


Jejaka-jejaka malaya terpinggirTinggallah kami gadis-gadis ayu yang jadi penyeri jejaka-jejaka malaya terpinggir tu kat dalam kelas
Song yang terakhir......................:::


Walaupun semuanya dah busy................::
Tak ada masa nak macam dolo-dolo tapi kenangan kat sekolah jangan lupa =)

Peace!!!!

commentbox

Powered by ShoutJax

Sekadar Renungan

Sesungguhnya pada kejadian langit & bumi pada pertukaran malam & siang ada tanda-tanda (kekuasaan, kebijaksanaan & keluasan rahmat Allah) bagi orang-orang yang berakal. Iaitu bagi orang-orang yang mengingati semasa mereka berdiri & duduk & semasa mereka berbaring mengiring. Mereka memikirkan kejadian langit & bumi sambil berkata " Wahai tuhan kami! Tidakkah Engkau menjadikan benda-benda ini dengan sia-sia. Maha suci Engkau, maka peliharalah kami dari azab neraka. Wahai Tuhan Kami! Sebenarnya sesiapa yang Engkau masukkan ke dalam neraka maka sesungguhnya Engkau telah menghinakannya & orang-orang yang zalim itu tidak akan beroleh penolong pun. Wahai Tuhan Kami! Sesungguhnya kami telah mendengar segala penyeru (rasul) yang menyeru kepada iman. Katanya Berimanlah kamu pada tuhan kmu maka kami pun beriman. Wahai Tuhan Kami! ampunkanlah dosa-dosa kami & hapuskanlah daripada kami kesalahan kami & matikanlah kami bersama-sama orang-orang yang berbakti. Wahai Tuhan Kami! Berikanlah kepada kami pahala yang Engkau janjikan kepada kami melalui rasul-rasulMu & janganlah Engkau hina kami pada akhirat nanti. Sesungguhnya Engkau tidak memungkiri janji". (Surah Ali-Imran ayat 190-194).
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons